Muumiperheen lauluretki – uutta muumimusiikkia!

Uutta mahtavaa muumimusiikkia Nuuskamuikkusen huilun sävelistä Pikku Myyn räppiin!Muumiperheen_lauluretki

Ihastuttava kirja ja cd-levy sisältävät rakastettujen tekijöiden aivan uusia Muumilaakson lauluja huippuartistien esittäminä.

Lauluretkellä matkataan tuttujen hahmojen ja monien mukavien tunnelmien muassa Muumilaakson halki. Hannele Huovin sanoittamat ja Soili Perkiön säveltämät laulut puhuttelevat muumien ystäviä vauvasta vaariin, ja ne kuullaan levyllä muun muassa Eija Ahvon, Johanna Kurkelan, Viivi Helisalon, Markus Bäckmanin, Jarkko Tammisen sekä Tapiolan kuoron laulajien tulkitsemina. Kirjan ovat kuvittaneet ansioituneet muumikuvittajat Riina ja Sami Kaarla, ja kirja sisältää myös nuotit omaan musisointiin.

Hannele Huovi on suomalaisen lasten- ja nuortenkirjallisuuden loistokkaimpia kirjailijoita. Sibelius-Akatemian lehtori Soili Perkiö tunnetaan laajalti merkittävänä pedagogina sekä esittävänä ja luovana taiteilijana. Yhdessä heidät on palkittu Lastenkulttuurin valtionpalkinnolla.

Riina ja Sami Kaarlan lämpimästi vastaanotetut muumikirjat kunnioittavat Tove Janssonin tuotannon filosofiaa, harmoniaa, iloa ja huumoria.

Osta levy verkkokaupasta:
Adlibris